Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Päiväkoti Satusaari

Riistakatu 10 as.1, 20900 Turku

p.050-5973404 Sinisimpukat ja Meritähdet

p.02-2381373  päiväkodinjohtaja Susanna Hanhinen, (susanna.hanhinen(at)satupaivakodit.fi)

satusaari(at)satupaivakodit.fi

 

Todella pieni ja kodinomainen Päiväkoti Satusaari avatttiin maaliskuun puolen välin paikkeilla Hirvensaloon, osoitteeseen Riistakatu 10 a 1. aivan Kakskerrantien läheisyydessä. Hoitopaikkoja tulee olemaan yhteensä 30. Uudehkon talon tilat, yhteensä n. 350 m2 ovat kahdessa tasossa; pienten ryhmä toimii alakerrassa ja isompien yläkerrassa. Tilat muokattiin päiväkotikäyttöön soveltuviksi kuraeteisineen ja vessoineen.

Yläpihalla isommat voivat halutessaan touhuta omia juttuja mm. pelata ja leikkiä leikkimökissä ja sateen sattuessa myös katos löytyy. Yhteinen leikkipiha aidattiin talon päätyyn ja sinne hankittiin mm.merirosvolaiva.

Päiväkodin toiminta on monipuolista ja toteutetaan toiminnoista riippuen pienryhmissä. Arvoja ovat samoin kuin muissakin päiväkodeissamme mm. kodinomaisuus, yksilöllisyys, lasten ja perheiden osallisuus, musiikki ja liikunta. 

Ruoka Satusaareen toimitetaan  Puolikon Palvelut Oy:stä, huomioiden myös erityisruokavaliot.

Tule sinäkin mukaan seikkailemaan, laiva on valmiina lähtemään kohti Satusaarta ja aarteen etsintää. Laivan kapteenina toimii Susanna, joka vastaa kaikkien päiväkotiemme pedagogisen toiminnan toteutumisesta yhdessä varajohtajien sekä henkilökunnan kanssa. Purserina Satusaaressa toimii myös varajohtajana toimiva, englantia, saksaa ym. kieliä puhuva, kitarankin kanssa ”toimeentuleva” lastentarhanopettaja . Erilaisten kielikerhojenkin pitäminen on siis mahdollista, vanhempien toiveita kuunnellen. Alkuun pidämme viikottain ”englanninkerhoja” . Miehistönä toimii paljon kokemusta päiväkodeista omaavat, iloiset, idearikkaat ja energiset lastenhoitajamme . Nyt voimme luottavaisin mielin suunnata katseet kohti ohjattuja ja vapaita leikkejä sekä seikkailuja.


Satusaaren ihanat lapset haluaisivat lisää leikkikavereita pieneen kodinomaiseen päiväkotiimme. Tule tutustumaan ja varaa paikka. Yksityisen hoidon tuella voit aloittaa vaikka samantien. Annamme kahden ensimmäisen kuun hoitomaksun 0 eurolla.

Tutustumisilta Satusaaressa tiistaina 15.tammikuuta klo 16-18. Tervetuloa katsomaan uusia ihania tilojamme sekä tutustumaan henkilökuntaamme!


Hoitopaikkatiedustelut ja lisätietoja:

riikka.sihvonen@satupaivakodit.fi, p.0400 454 801

susanna.hanhinen@satupaivakodit.fi, p.02 2381 373


Lastenpäiväkoti Satunummi Oy, Eskonkatu 10, 20320 TURKU, Puh. 02 2481498

  näytä normaaliversio » Ylös